Προφίλ εταιρείας

Σε κεντρικό σημείο της πόλης (Ερμού 110, Αθήνα) βρίσκεται από το 1985 η έκθεση επίπλων επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού της εταιρείας ΕΔΡΑΝΟ, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου, δίνοντας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Η μακρά διαδρομή στο χώρο του μοντέρνου επίπλου με απόψεις και προτάσεις που καλύπτουν ευρύ φάσμα απαιτήσεων για κάθε χώρο και η συνεχής ενημέρωση για οποιαδήποτε τάση επικρατεί, αποτελεί την ιδανική λύση για όσους χρειάζονται κάτι «νέο» στο χώρο τους.

Στόχος & Φιλοσοφία

Όλα αυτά τα χρόνια, το ΕΔΡΑΝΟ έχει αναπτύξει συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, όπως Bontempi, Redi, Gaber και άλλους, ενώ το δίκτυο συνεργατών της εκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στόχος του ΕΔΡΑΝΟΥ είναι να μένουν ικανοποιημένοι πλήρως όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες του. Από τη μελέτη ως την εκτέλεση του έργου, άνθρωποι με γνώσεις, εμπειρία και κυρίως ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα, παρακολουθούν από κοντά την πορεία των εργασιών, εξασφαλίζοντας για εσάς το άριστο αποτέλεσμα.

Φιλοσοφία του ΕΔΡΑΝΟΥ είναι η πολύ καλή εξυπηρέτηση των πελατών και η προσφορά γνωστών ονομάτων του εξωτερικού σε ελκυστικές τιμές για το ελληνικό κοινό. Στην προσπάθειά της για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα του εξοπλισμού, η εταιρεία ΕΔΡΑΝΟ από το 2008 επέκτεινε τις δραστηριότητές της και ανοίγοντας ένα δεύτερο κατάστημα επι της Ερμού(106) που ειδικευεται στον οικιακο εξοπλισμό.