Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν ψάχνετε για καλύτερη ευκαιρία να εξοπλίσετε ποιοτικά και οικονομικά το σπίτι, το γραφείο ή τον επαγγελματικό σας χώρο, τώρα την έχετε: Το ΕΔΡΑΝΟ, γιορτάζοντας φέτος τα 30 χρόνια παρουσίας του στο χώρο του επίπλου, προσφέρει όλα του τα προϊόντα σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Μπορείτε να διαλέξετε τραπέζι, καρέκλα, καναπέ, σύνθετο, γραφείο, μικροέπιπλο με ιδιαίτερο χαρακτήρα ή να συζητήσετε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας (ξενοδοχεία, εστιατόρια, café-bars κλπ), τόσο για έπιπλα που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο ΕΔΡΑΝΟ, όσο και για προϊόντα των διεθνών οίκων που αντιπροσωπεύει.

Στο δεύτερο κατάστημά του, έναν ελκυστικό χώρο στην Ερμου 106, σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε ιδιαίτερα αντικείμενα για δώρα, αλλά και αντικείμενα για να διακοσμήσετε πρωτότυπα το χώρο σας.

Α' ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ερμού 110, Αθήνα
Τ.Κ. 10554

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ : 210 32 15 153

ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL

Email : info@edrano.gr

Β' ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ερμού 106, Αθήνα
Τ.Κ. 10554

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ : 210 32 53 882

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΑΞ

Fax : 210 3215211

Φτιάχνουμε τον καναπέ των ονείρων σας!

Μπορείτε τώρα να μας φέρετε ακόμα και φωτογραφία του αγαπημένου σας καναπέ κι εμείς θα το δημιουργήσουμε για το χώρο σας! Για απαιτητικούς πελάτες που επιθυμούν κάτι ιδιαίτερο.

Στείλτε μας μήνυμα

    ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ *

    EMAIL *

    ΜΗΝΥΜΑ

    Μεγάλη ποικιλία σχεδιασμών, χρωμάτων και διαστάσεων σε καρέκλες και καθίσματα, για να ικανοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες για οικιακό και επαγγελματικό εξοπλισμό. Ελάτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.