Η ακαταμάχητη γοητεία του μπλε!

Το μπλε είναι αναμφίβολα η τάση της εποχής κι εμείς θέλουμε να το βλέπουμε όσο περισσότερο γίνεται στο σπίτι ή το γραφείο μας! Στην απαλή ή την σκούρα παλέτα του, διεκδικεί μια θέση στο χώρο μας και προσθέτει θεατρικές πινελιές σε ένα χειμωνιάτικο σκηνικό. Κανένα άλλο χρώμα δεν διαθέτει τόσο μεγάλη ποικιλία σε τόνους κι επιλογές, γι’ αυτό δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα.

Στην εσωτερική διακόσμηση, το μπλε μπορεί μαγικά να αναδείξει αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς, είτε παίρνοντας τον κυρίαρχο ρόλο σε ένα χώρο, είτε χαρίζοντας τις αποχρώσεις του σε αξεσουάρ και λεπτομέρειες.

Στις πιο βαθιές αποχρώσεις του, μπορεί να γίνει σαγηνευτικό, δημιουργώντας μυστήριο στην ατμόσφαιρα. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και σε πιο ηλεκτρίκ τόνους για industrial ύφος ή pop διάθεση. Για ρομαντική country διακόσμηση επιλέξτε παστέλ, ενώ για navy décor προτιμήστε σκούρο μπλε. Για το καλοκαιρινό σας καταφύγιο, επιλέξτε τόνους εμπνευσμένους από την μεσογειακή παλέτα και παίξτε με πινελιές στο χρώμα της θάλασσας, δημιουργώντας μια αίσθηση δροσιάς.

Σε όποιο στυλ διακόσμησης κι αν αποφασίσετε να το ενσωματώσετε, το μπλε θα μετατρέψει κάθε χώρο σε όαση χαλάρωσης και αρμονίας. Πρόκειται για ένα χρώμα διαχρονικό που αποπνέει ηρεμία, μειώνει το άγχος και προωθεί τόσο τη σωματική όσο και τη ψυχική ευεξία.

Το μπλε είναι ένα χρώμα γεμάτο εκπλήξεις που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανανέωση του σπιτιού σας αυτή τη σεζόν και να προσαρμοστεί στα δικά σας μέτρα και σταθμά!