Οι μοναδικές υφές και αποχρώσεις του ξύλου!

Αγαπάμε το ξύλο και όλες τις ιδιότητές του! Εντυπωσιακό σε όλες του τις αποχρώσεις, προσθέτει στο χώρο μια αίσθηση ζεστασιάς και κάνει το τελικό αποτέλεσμα να ξεχωρίζει!

Ένα από τα ωραιότερα φυσικά υλικά που μπορούμε να έχουμε στο σπίτι, το ξύλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ήρεμο background με σκοπό να αναδείξει ένα statement piece, ως κύριο συστατικό πάνω στο οποίο κουμπώνουν τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου, είτε ακόμα ως βασικό υλικό των επίπλων. Το πάντρεμα όλων αυτών όμως θέλει προσοχή και μέτρο! Χάρη στην ιδιαίτερη σύσταση του, η ύπαρξη του ξύλου – στην κατεργασμένη ή την ακατέργαστη μορφή του – συνθέτει πάντα μια πολύ ιδιαίτερη εικόνα.

Πρόκειται για ένα πολυμορφικό υλικό, που μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε χώρο, δημιουργώντας σε εσάς και τους καλεσμένους σας την αίσθηση άνεσης, αρμονίας και ζεστασιάς. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ξύλινα έπιπλα, τοίχοι ή απλά κάποιες λεπτομέρειες. Χρησιμοποιώντας την φαντασία μας μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μοναδικά ζεστή ατμόσφαιρα. Ακόμα και μια απλή ξύλινη επιφάνεια, μπορεί να γίνει το κέντρο της προσοχής!

Από τις „country‟και „rustic‟ διακοσμητικές τάσεις, μέχρι και τις πιο μοντέρνες και μινιμαλιστικές, το ξύλο χρησιμοποιείται για να αναδείξει την “προσωπικότητα” ενός χώρου. Για τους λάτρεις του φυσικού, συνδυάστε παλαιωμένα έπιπλα, vintage κατασκευές και παραδοσιακά υλικά και αντικείμενα επηρεασμένα από την ύπαιθρο! Για εσάς που αγαπάτε το παραδοσιακό στυλ, δοκιμάστε μια μοντέρνα εκδοχή του δημιουργώντας ένα layering λευκών επιφανειών και ξύλινων επίπλων. Επιλέξτε μια χωριάτικη ξύλινη τραπεζαρία και ενισχύστε τη με λευκές καρέκλες σύγχρονης φόρμας για ρομαντικό αποτέλεσμα. Για πιο industrial ύφος, παντρέψτε το φυσικό ξύλο με μεταλλικές φθαρμένες λεπτομέρειες.

Φέρτε τις αποχρώσεις και τις υφές του ξύλου στο σπίτι σας και δώστε χαρακτήρα στο χώρο σας! Ανακαλύψτε τις ιδιότητές του και τις υπέροχες χρήσεις του!